Pasta & Vegi

 

 

RISOTTO DA SPARGLAS / SPARGEL-RISOTTO

 

cun spargl averda frestga

 

mit frischem grünem Spargel   

Fr. 21.50                                                                                                      

 

 

 

RAVIOLI / RAVIOLIS

 

empleni cun caschiel, vid ina sosa da citrona e rucola

 

mit Käsefüllung an Zitronen-Rucolasauce

Fr. 24.50

 

 

CAPUNS AL MULIN

pasta da bizochels cun carn secca ed jarvas frestgas, enzugliada en urteis, gratinai cun caschiel da muntogna

in Mangold eingewickelter Spätzliteig, mit Trockenfleisch, frischen Kräutern und mit Bergkäse gratiniert

Fr. 24.50

 

BIZOCHELS

cun uettas, cun sosa da groma, gratinai cun caschiel da muntogna

Bündner Spätzli mit Rosinen, Rahmsauce und Bergkäse überbacken

Fr. 21.50