Pasta & Vegi

 

 

 

RISOTTO DA BULIU-TSCHEP

 

STEINPILZRISOTTO                                                                                                          

Fr. 19.50

 

                                                                                                                                                                                                         

 

 

RAVIOLI / RAVIOLIS                                                                                                         

 

empleni cun ricotta e péra, vid pischada da salvgia ed oranscha

 

mit Ricotta-Birnenfüllung an Salbei-Orangenbutter

Fr. 24.50

 

 

CAPUNS AL MULIN

pasta da bizochels cun carn secca ed jarvas frestgas, enzugliada en urteis, gratinai cun caschiel da muntogna

in Mangold eingewickelter Spätzliteig, mit Trockenfleisch, frischen Kräutern und mit Bergkäse gratiniert

Fr. 24.50

 

BIZOCHELS

cun uettas, cun sosa da groma, gratinai cun caschiel da muntogna

Bündner Spätzli mit Rosinen, Rahmsauce und Bergkäse überbacken

Fr. 21.50