Fleisch

 

FILET DA BOV / RINDSFILET

en in manti dad jarvas ed ina reducziun da balsamico e vin tgietschen, cun tagliarins

im Kräutermantel an Balsamico-Rotweinreduktion mit Nudeln

200 Gramm Fr. 54.00

150 Gramm Fr. 41.50

 

STEAC DA PIERTG / SCHWEINSSTEAK

cun risotto da vin alv e pischada da tomatas e basilicum

mit Weissweinrisotto und Tomaten-Basilikumbutter

Fr. 25.00

 

DUETT DA CORDON BLEU DA PIERTG / SCHWEINS-CORDONBLEU-DUETT                  
Empleniu cun schambun fimentau e caschiel da muntogna, il secund cun

 

caschiel da raclette, tomatas e basilicum; leutier verduras e pommes frites

 

gefüllt mit Rauchschinken und Bergkäse, das zweite mit Raclettekäse,Tomaten

 

und Basilikum, dazu Gemüse und Pommes

Fr. 29.50

 

 

PÈZ-PULASTER EMPLENI / GEFÜLLTE POULETBRUST

cun schambun criv, chaschiel da muntogn e pischada da chilli e ervas cun pomfits

mit Rohschinken, Bergkäse mit Chilli-Kräuterbutter und Pommes

Fr. 26.00

 

QUADRELS DA CALUN BOV / RINDSHUFTWÜRFEL                                                        

 

cun tomatas pintgas, tschaguolas giuvnas e rucola, leutier verduras e bizzochels

 

pigns fatgs sezan

 

mit Cherrytomaten, Jungzwiebeln und Rucola, dazu Gemüse und Spätzli

 

Fr. 32.00