Fleisch

 

FILET DA BOV / RINDSFILET

en in manti dad jarvas ed ina reducziun da balsamico e vin tgietschen, cun tagliarins

im Kräutermantel an Balsamico-Rotweinreduktion mit Nudeln

200 Gramm Fr. 54.00

150 Gramm Fr. 41.50

 

CORDONBLEU DA PIERTG / SCHWEINS-CORDONBLEU
emplenius cun coppa grischuna e caschiel da muntogna, vitier legums e pommes frites

gefüllt mit Bündner Coppa & Bergkäse, dazu Gemüse und Pommes

Fr. 29.50

 

STEAC DA PIERTG / SCHWEINSSTEAK

marinaus en fein da cuolm, cun risotto da timian selvadi e pischada

im Bergheu mariniert, dazu Kräuterbutter mit wildem Thymian, Gemüse und Pommes

Fr. 26.00

 

OSSOBUCO

combavadicotga en sosa da legums e tomatas, vitier risotto cotgs en prosecco

Kalbshaxe in Gemüse-Tomatensauce geschmort, dazu Prosecco-Risotto

Fr. 36.00

 

PÈZ PULASTER / POULETBRUST

emplenius cun schambun fimentau e caschiel da muntogna, vitier salata e pommes frites

gefüllt mit Rauchschinken und Bergkäse, dazu Gemüse und Pommes

Fr. 26.00