Fleisch

 

FILET DA BOV / RINDSFILET

en in manti dad jarvas ed ina reducziun da balsamico e vin tgietschen, cun tagliarins

im Kräutermantel an Balsamico-Rotweinreduktion mit Nudeln

200 Gramm Fr. 54.00

150 Gramm Fr. 41.50

 

 

CORDONBLEU DA PIERTG / SCHWEINS-CORDONBLEU                                                 
emplenius cun coppa grischuna e caschiel da muntogna, vitier legums

 

e pommes frites

 

gefüllt mit Bündner Coppa & Bergkäse, dazu Gemüse und Pommes

Fr. 29.50

 

 

 

COTLETTA DA PIERTG / SCHWEINS-RACK                                                                       

 

cun sosa da bulius tschèp e groma, verduras e pommes frites

 

an einer Pilzrahmsauce mit Gemüse und Pommes frites

Fr. 28.00

 

 

 

OSSOBUCO

 

combavadicotga en sosa da legums e tomatas, vitier risotto cotgs en prosecco

 

Kalbshaxe in Gemüse-Tomatensauce geschmort, dazu Prosecco-Risotto

Fr. 36.00

 

 

 

PÈZ PULASTER / POULETBRUST                                                                                 

 

emplenius cun schambun fimentau e caschiel da muntogna,  e pommes frites

 

gefüllt mit Rauchschinken und Bergkäse, dazu Gemüse und Pommes

Fr. 26.00