Fleisch

 

FILET DA BOV / RINDSFILET

en in manti dad jarvas ed ina reducziun da balsamico e vin tgietschen, cun tagliarins

im Kräutermantel an Balsamico-Rotweinreduktion mit Nudeln

200 Gramm Fr. 54.00

150 Gramm Fr. 41.50

 

DUETT DA CORDON BLEU DA PIERTG / CORDONBLEU DUETT                           
In vid ina panada da zetgas, emplenius cun schambun fimentau e caschiel da muntogna, l’auter cun carn piertg, caschiel da raclette e dapricosa stostas, leutier verduras e pommes

 

das erste an einer Kürbispanade, gefüllt mit Landrauchschinken & Bergkäse, das zweite mit Speck, Raclettekäse & Dörraprikosen gefüllt, dazu Gemüse und Pommes

 

Fr. 29.50

 

COTLETTA DA PIERTG / SCHWEINS-RACK                                                                       

cun sosa da bulius tschèp e groma, verduras e pommes frites

an einer Pilzrahmsauce mit Gemüse und Pommes frites

Fr. 28.00

 

OSSOBUCO

combavadicotga en sosa da legums e tomatas, vitier risotto cotgs en prosecco

Kalbshaxe in Gemüse-Tomatensauce geschmort, dazu Prosecco-Risotto

Fr. 36.00

 

PÈZ PULASTER / POULETBRUST                                                                                 

emplenius cun schambun fimentau e caschiel da muntogna,  e pommes frites

gefüllt mit Rauchschinken und Bergkäse, dazu Gemüse und Pommes

Fr. 26.00