Fleisch

 

FILET DA BOV / RINDSFILET

en in manti dad jarvas ed ina reducziun da balsamico e vin tgietschen, cun tagliarins

im Kräutermantel an Balsamico-Rotweinreduktion mit Nudeln

200 Gramm Fr. 54.00

150 Gramm Fr. 41.50

 

 

CORDONBLEU DA PIERTG / SCHWEINS-CORDONBLEU
emplenius cunspargla verda, schambun fimentau e caschiel da muntogna,

 

vitier legums e pommes frites

 

gefüllt mit grünem Spargel,  Rauchschinken und Bergkäse, dazu Gemüse und Pommes

Fr. 29.50

 

 

 

STEAC DA PIERTG / SCHWEINSSTEAK

 

vid ina sosa da rosmarin , vitier legums e pommesfrites

 

an einer Rosmarinsauce mit Gemüse und Pommes

Fr. 26.00

 

 

 

OSSOBUCO

 

combavadicotga en sosa da legums e tomatas, vitier risotto cotgs en prosecco

 

Kalbshaxe in Gemüse-Tomatensauce geschmort, dazu Prosecco-Risotto

Fr. 36.00

 

 

 

QUADRELS DA PULASTER / POULETBRUSTWÜRFEL

 

vid ina sosa da mango e chili, vitier legums e ris

 

in Mango-Chillisauce, dazu Gemüse und Reis

 

 Fr. 26.00