Fleisch & Fisch

 

FILET DA BOV

RINDSFILET

en in manti dad jarvas ed ina reducziun da balsamico e vin tgietschen, cun tagliarins

im Kräutermantel an Balsamico-Rotweinreduktion mit Nudeln

200 Gramm Fr. 54.00

150 Gramm Fr. 41.50

 

STEAC DA PIERTG SCHWEINSSTEAK

cun risotto da vin alv e pischada da tomatas e basilicum

mit Weissweinrisotto und Tomaten-Basilikumbutter

Fr. 25.00

 

PÈZ-PULASTER EMPLENI

GEFÜLLTE POULETBRUST

cun schambun criv, chaschiel da muntogn e pischada da chilli e ervas cun pomfits

mit Rohschinken, Bergkäse mit Chilli-Kräuterbutter und Pommes

Fr. 26.00

 

FILET DA EGLI

EGLIFILET IM BIERTEIG

en pasta da gervosa, cun salata

mit Tartarsauce und Salat

Fr. 28.00