Fleisch & Fisch

 

FILET DA BOV

RINDSFILET

en in manti dad jarvas ed ina reducziun da balsamico e vin tgietschen, cun tagliarins

im Kräutermantel an Balsamico-Rotweinreduktion mit Nudeln

200 Gramm Fr. 54.00

150 Gramm Fr. 41.50

 

STEAC DA PIERTG SCHWEINSSTEAK

cun risotto da vin alv e pischada da tomatas e basilicum

mit Weissweinrisotto und Tomaten-Basilikumbutter

Fr. 25.00

 

PÈZ-PULASTER EMPLENI

GEFÜLLTE POULETBRUST

cun schambun criv, chaschiel da muntogn e pischada da chilli e ervas cun pomfits

mit Rohschinken, Bergkäse mit Chilli-Kräuterbutter und Pommes

Fr. 26.00

 

 

QUADRELS DA CALUN BOV / RINDSHUFTWÜRFEL                                                        

 

 vid ina sosa da garnedels e bizochels pigns

 

an einer Preiselbeersauce und Spätzli

 

Fr. 32.00